41041
Book
In basket
Z książki można dowiedzieć się naprawdę wszystkiego o ziemniakach! Są tanie, łatwo je kupić i ugotować, wszyscy je lubią i dlatego są częstym składnikiem dań. W poradniku znajduje się 55 przepisów na smaczne dania na bazie ziemniaka z serem, ziołami, rybami, mięsem lub jarzynami. Receptury podzielone zostały na dwa obszerne rozdziały - przepisy podstawowe oraz dania ze świata. Z ziemniaków przygotować można między innymi: tortillę, zupę z różowym czosnkiem, pulpety z brokułami, można je nadziać kiełbasą chorizo i oliwkami albo zapiekać z serem camembert... Do przygotowania pysznych dań wystarczy 15 minut.
Availability:
Filia Mystków - Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
"Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa".
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again