41039
Book
In basket
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze, wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas, przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia, zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Availability:
Filia Kamionka Wielka - księgozbiór podręczny
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Révolution du batch cooking : préparez le week-end. Assemblez la semaine
General note
Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking: préparez le week-end. Assemblez la semaine.
Bibliography, etc. note
Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again