41041
Book
In basket
Warzywa kapustne w naszym jadłospisie / Bohdan Jacórzyński. - Wyd. 2. - Warszawa : Wydawnictwo Spółdzielcze, 1989. - 103, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : il.; 21 cm.
Warzywa kapustne stanowią cenną pozycję w naszym tradycyjnym jadłospisie. Niniejsza książka ma na celu zwrócenie uwagi na wykorzystanie w naszym żywieniu warzyw kapustnych zarówno popularnych (kapusta biała, czerwona, włoska, kalafior czy kalarepa) jak i niedocenianych lub prawie nieznanych (brukselka, brokuły, jarmuż, kapusta pekińska). Z myślą o działkowiczach i użytkownikach warzywniaków przydomowych podano również podstawowe wiadomości dotyczące ogólnej i szczegółowej uprawy warzyw kapustnych.
Availability:
Kamionka Wlk.- Wypożyczalnia
All copies are currently unavailable
Filia Mystków - Wypożyczalnia
All copies are currently unavailable
Notes:
General note
Indeksy.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again