41041
Książka
W koszyku
Przedstawiamy kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów. Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku. Odbiorcy: • wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości, • osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę? • zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy, • można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów, • w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery, • wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni.
Status dostępności:
Filia Mystków - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Scuola di dolci : attrezzi, tecniche, ricette e preparazioni di base illustrate step by step, 2010
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: A scuola di dolci : attrezzi, tecniche, ricette e preparazioni di base illustrate step by step.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej